Totaaladvies

Toonaangevend met totaaladvies.

 

KTF is uw allround technisch dienstverlener voor horizontaal-, verticaal-  en intern transport én speciaal transport. Voor uw logistieke projecten treden wij op als uw professionele totaalleverancier. Rechtstreeks voor een opdrachtgever, of als meedenkend en meewerkend onderaannemer. Hoe u ons ook inschakelt: u treft in KTF een actief adviserende totaalpartner, al vanaf de eerste kennismaking.

 

Direct meedenken

Al vanaf de advies- en offertefase denken onze specialisten constructief met u mee over de voor uw project meest passende logistieke totaaloplossing. Dit betekent dat wij op voorhand mogelijke valkuilen en problemen in uw projecten kunnen voorzien en deze oplossen in het allereerste stadium. Dit voorkomt in een latere fase tijd- en geldverlies. Door onze totaaloplossing voor uw logistieke project kunt u met één professionele partner alle facetten afhandelen en borgen. Die centrale regie scheelt u overleg met allerlei andere partijen, met het risico van ruis op de lijn.

 

Werkopname op locatie, resulterend in professionele hijsplannen

Onze ervaren hijsuitvoerders/werkvoorbereiders nemen bij u op locatie alle details door. Heeft u zelf al een tekening? Prima! Heeft u die niet? Geen probleem, deze kunnen wij snel en secuur voor u vervaardigen. We verplaatsen ons daarbij grondig in uw wensen. Dit leidt tot een professioneel en werkbaar hijsplan dat aan alle wettelijke eisen voldoet. Van eenmaal uitgevoerde projecten blijft alle documentatie bewaard.

 

Flexibiliteit

We kunnen voor opdrachtgevers snel en flexibel handelen. Tegelijkertijd zijn wij een professionele partner in complexe projecten die meer voorbereidingstijd vergen. We merken dat de markt dit soort opdrachten steeds breder bij ons neerlegt en KTF is hierop adequaat voorbereid.

 

Veiligheid voorop

In alle facetten van uw logistieke projecten kijken wij niet alleen naar de béste logistieke totaaloplossing, maar vooral ook naar de meest veilige aanpak. Nul incidenten bij de voorbereiding en uitvoering van uw project is ons ultieme streven. Voorafgaand aan uw project nemen we ook alle verzekeringszaken door. Voor grote projecten kunnen wij desgewenst een CAR verzekering afsluiten, een algemene cascodekking.