Over KTF Harlingen

Kraanverhuur & Transport Friesland, kortweg KTF, is sinds 2007 veelzijdig actief met horizontaal-, verticaal- en intern transport, demontage en montage en speciaal transport. De reikwijdte van onze projecten is letterlijk en figuurlijk groot. Op de ene dag hijsen we een schip van 300 ton in het water, de dag erna plaatsen we met een hijskraan zéér secuur een dakkapel op hoogte. En met evenveel inzet en vakmanschap rijden we een brug met ons speciaal transport van A naar B.

Specialistisch totaalleverancier voor mens en materieel
Onze opdrachtgevers komen veelal uit de industrie, olie- en gasindustrie, windenergie, scheepsbouw, woning- en utiliteitsbouw en overheden. Ook verzorgen we veel op- en overslag in de haven van Harlingen. Wij zijn niet alleen werkzaam in Friesland. Ook Groningen, Drenthe en een deel van Noord-Holland behoren tot ons werkterrein, evenals de Waddeneilanden. Onderscheidend is dat we zijn doorgegroeid tot een specialistisch totaalleverancier voor uw kleine en grote logistieke projecten. Rechtstreeks voor een opdrachtgever, of als meedenkend en meewerkend onderaannemer. In elk project zien we niet alleen een uitdaging, maar pakken deze ook voortvarend op! Van planvorming tot en met de daadwerkelijke praktijk.

Modern machinepark, ervaren medewerkers
Ons machinepark telt telescoopkranen tot 500T, elektrische telescoopkranen, vrachtauto’s, autolaadkranen tot 95TM, torenkranen, hoogwerkers, heftrucks, moduletrailers, SPMT’s en vrachtauto’s met speciale en reguliere opleggers. In eigen bezit, goed onderhouden in onze eigen werkplaats én beantwoordend aan de allerlaatste veiligheidseisen. Voor u op locatie worden deze bediend door onze geschoolde, ervaren en gemotiveerde chauffeurs en kraanmachinisten.

Familiebedrijf
Wij zijn een betrokken familiebedrijf, inclusief de daarbij behorende kernwaarden. Zoals koersen op rust en stabiliteit en het opbouwen van lange termijn relaties met onze opdrachtgevers en medewerkers.