Technisch dienstverlener

Met onze verhuizing in 2018 naar ons nieuwe bedrijfspand in de haven van Harlingen, brak er een dynamisch nieuw hoofdstuk aan in de ondernemende toekomst van KTF Niet zozeer koersen wij op kwantitatieve groei, maar veel meer op het ons nóg verder ontwikkelen tot dé centrale specialist die voor opdrachtgevers het totale logistieke traject verzorgt.

Allround technisch dienstverlener 

KTF ambieert om op basis van onze jarenlang opgebouwde kennis nog verder uit te groeien tot allround technisch dienstverlener  voor horizontaal-, verticaal- en intern transport én speciaal transport. Van eerste technisch advies tot en met de daadwerkelijke demontage, montage, al het benodigde hijswerk en (speciaal) transport. Vanuit één overkoepelende visie, vanuit één praktisch plan, vanuit één geslaagde uitvoering. Zowel geslaagd in techniek en tijd als in veiligheid.

Eveneens stellen wij onze bedrijfsruimte nog meer open voor partners waarmee wij ons graag profileren, vooral in de hoek van kennisoverdracht over het mooie vak waarin wij werkzaam mogen zijn. Wij hopen u op deze spannende logistieke reis van dienst te kunnen zijn!

 

KTF is lid van de Vereniging Vertikaal Transport (VVT) en van Transport en Logistiek Nederland (TLN). Eveneens zijn we VCA-gecertificeerd en FPAL geauditeerd op kwaliteit, veiligheid, gezondheid, milieu, competenties en trainingen in de olie- en gasindustrie.