Tjerk Hiddessluizen

Samen met onze opdrachtgever mochten wij dit mooie project uitvoeren in Harlingen. Dit project omvatte een totaallevering van demontage, verticaal- en horizontaal transport, opslag en montage van de brug. In 2023 hebben we de brugdelen gedemonteerd en getransporteerd naar de opslaglocatie op het industrieterrein in Harlingen. Na het onderhoud aan beide brugvallen, konden we recentelijk in april 2024 de brugdelen terugplaatsen.

Wij hebben onder andere onze 400- en 500 tons telescoopkranen, SPMT’s, getrokken platformwagens, torenkraan en hoogwerkers gebruikt. En natuurlijk samen met onze vakmensen dit project tot een succes geleid

Wij zijn harstikke trots op ons team, de algehele samenwerking en de strakke uitvoering van dit project!

KTF Harlingen is totaalleverancier in volledige ontzorging van kleine en grote projecten, hierbij kunnen wij het volledige project turn-key verzorgen. Weg- en watertransport, vergunningsregeling, hijsen en heffen, montage en meer. Heeft u vragen over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten, die helpen u graag verder.

Dronebeelden: Quickworks