Project- en montagewerkzaamheden

KTF Harlingen is de laatste jaren doorontwikkeld tot turn-key (van A-tot-Z) partner in projectmatige werkzaamheden en de- en montagewerkzaamheden. Een groot voordeel is dat wij de werkzaamheden zelf kunnen uitvoeren met inzet van ons eigen, veelzijdige materieel en specialisten. Hoe u ons ook inschakelt: u treft in KTF een actief adviserende totaalpartner, al vanaf de eerste kennismaking.

De- en montage

U kunt bij KTF niet alleen terecht voor verhuur of koop van diverse kranen, hoogwerkers of speciaal transport. Wij voeren ook diverse montage- en demontagewerkzaamheden uit in onder andere de industrie, bouw en scheepsbouw. Bijvoorbeeld voor fabrieksverhuizingen, montage van complete machinelijnen, revisie en onderhoud van industriële machines of het uitrollen en vijzelen van schepen.

Direct meedenken

Al vanaf de advies- en offertefase denken onze specialisten constructief met u mee over de voor uw project meest passende logistieke totaaloplossing. Dit betekent dat wij op voorhand mogelijke valkuilen en problemen in uw projecten kunnen voorzien en deze oplossen in het allereerste stadium. Dit voorkomt in een latere fase tijd- en geldverlies. Door onze totaaloplossing voor uw logistieke project kunt u met één professionele partner alle facetten afhandelen en borgen.

KTF Harlingen: uw partner in projecten

Bij KTF Harlingen bent u aan het juiste adres voor al uw projecten. Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u een offerte ontvangen? Neem dan contact op met onze specialisten, die helpen u graag verder!