Hijs werkzaamheden

KTF Harlingen is gespecialiseerd in alle soorten hijswerkzaamheden. In 2007 begonnen met volledige focus op horizontaal- en verticaal transport, tot op de dag van vandaag is verticaal transport nog steeds de belangrijkste kernactiviteit. Begonnen met een kranenpark van 2 telescoopkranen met een capaciteit van 35 en 70 ton, uitgegroeid tot een allround kraan- en transport bedrijf met in totaal 16 telescoopkranen, 3 torenkranen, 6 autolaadkranen en 2 rupskranen. Met deze vloot kunnen wij de zwaarste objecten hijsen en tot de grootste hoogtes reiken.

Heffen

Naast het hijsen met kranen, is KTF ook gespecialiseerd in hefwerkzaamheden door middel van vijzelen. Met onze vijzeltechnieken kunnen wij de zwaarste objecten en constructies omhoog of omlaag vijzelen.


Werkgebied

Wij zijn niet alleen een gevestigde naam in Noord-Nederland, ook zijn wij veel actief in Noord-Holland, Flevoland tot aan het zuiden. Daarnaast zijn wij met onze kranen en machinisten een bekende verschijning op de Waddeneilanden. Wij zijn permanent actief op de Waddeneilanden en kennen alle bijzonderheden die gepaard gaan met het werken in dit bijzondere gebied.

Vakmensen

Het allerbelangrijkste: onze vakmensen! Dankzij onze werkvoorbereiders, technisch tekenaars, planners, monteurs, montagemedewerkers, chauffeurs en machinisten wordt elke klus en project weer een succes!


100% veilig

Al onze kranen en hijsmateriaal worden jaarlijks Aboma gekeurd en voldoen uiteraard aan alle wettelijke voorschriften. Wij gaan uitsluitend te werk met gegarandeerd veilig materieel.

Kraan nodig?

Heeft u een telescoopkraan, torenkraan, autolaadkraan, rupskraan of mini-kraan nodig voor uw project? Neem dan contact op met één van onze specialisten, die geven u graag advies op maat.