Speciaal transport

KTF heeft een aantal speciale transportcombinaties waarmee wij exceptioneel transport uitvoeren. Wij hebben in de loop der jaren veel ervaring opgedaan met speciaal transport. Uw materieel is bij ons dan ook in vertrouwde handen. Wist u dat wij wel tot 1000 ton kunnen transporteren?

Van dakkapel tot superjacht
Vaak vervoerde objecten zijn: boten, scheepsdelen, grondverzetmachines, landbouwvoertuigen, apparatuur voor de on- en offshore, staalconstructies voor de weg- en waterbouw, windmolen onderdelen, en silo’s. Dit specialisme kunnen we volledig turn-key (of van A tot Z) uitvoeren met onze eigen SPMT’s of getrokken platformwagen. Door de vele mogelijkheden van onze uitgebreide vloot kunnen wij altijd een passende oplossing bieden.

Alles in 1 keer geregeld
Wij kunnen snel schakelen en regelen niet alleen het speciaal transport, maar ook het aanvragen en verkrijgen van ontheffingen in binnen- en buitenland en het verzorgen van begeleidende voertuigen kan door ons geregeld worden. Ons werkgebied is heel Europa, van Zuid Frankrijk tot en met Scandinavië.

Regulier transport
Naast het speciaal transport kunnen wij natuurlijk ook regulier transport voor u verzorgen. U kunt bij ons terecht voor transport met diepladers, semi-diepladers en uitschuifbare opleggers.

Actief in Windenergie   

Een specialisme van KTF is het transport van windmolen componenten en deze vervolgens op locatie opbouwen of demonteren. Hierin combineren wij ons materieel voor hijsen met speciaal transport. We transporteren deze windmolens bijvoorbeeld naar de haven en laden deze vervolgens vanaf de kade in een schip voor verder transport.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden op het gebied van speciaal transport?
Legt u ons gerust uw uitdaging op het vlak van speciaal transport voor.
Voor uitgebreid advies en een offerte op maat kunt u contact met ons opnemen.