De nieuwe Hoeflon C30e spidercrane

Afgelopen jaar hebben wij de nieuwe Hoeflon C30e in gebruik genomen. Deze compacte spinrupskraan is ideaal voor elke hijsklus, zowel indoor met zijn witte non marker rupsen als outdoor. Deze elektrische kraan is veelzijdig inzetbaar met zijn telescopische hoofdmast, jib en lier, multitool, roterende glaszuiger en andere hulpmiddelen. Ook wordt het met afstandsbediening bedient.

Met zijn lage eigen gewicht, vario ballast, variabele afstempeling èn hoge hijscapaciteit van 9 ton is dit één van de krachtigste uitvoeringen in zijn klasse. Deze Hoeflon pick & carry kraan kan objecten met zich meedragen en heeft een eindeloos zwenkbereik. Als technisch hoogstandje kan er ook een multitool aan gemonteerd worden met uitzonderlijke 360 graden draaimogelijkheden. Met de Multitool kunnen balken, buizen, glasplaten, machineonderdelen, pallets etc. op de juiste plek gemonteerd worden.

EigenschapDetails
Capaciteit9.000 kg
Max. vlucht12,2 m met fly-jib 20 m
Max. hijshoogte14,5 m met fly-jib 22 m
Afmetingen LxBxH (transportstand)3,85 m x 1,2 m x 2 m
Max. stempelbreedteVariabel (Spider Crane)
Totaal gewicht8700 kg
Gewicht zonder fly-jib7950 kg (750 kg)
Gewicht zonder ballast6350 kg (2350 kg)
Gewicht zonder ballast, zonder fly-jib5600 kg (2350 kg + 750 kg)
Giekhoek85°
Zwenkbereik360°
AandrijvingElektrisch, lithium batterijen
Pick & Carry3.000 kg

Projecten

Deze effectieve Hoeflon kraan hebben wij al veel kunnen inzetten als oplossing bij onze projecten. Bijvoorbeeld bij het hijsen van materiaal op een krappe bouwlocatie, het verplaatsen van machines in fabrieken en het hijsen op een moeilijk te bereiken locatie.

Duurzaam

De volledig elektrisch aangedreven kraan is een nieuwe duurzame aanwinst in de vloot van KTF. Ons bedrijf heeft duurzaam werken al lang hoog in het vaandel staan. Zo worden de bedrijfsgebouwen verwarmd met een warmtebronpomp en van stroom voorzien middels een eigen windmolen.

KTF investeert steeds meer in elektrisch aangedreven machines. Zo beschikt ons bedrijf al over elektrisch aangedreven heftrucks, hoogwerkers, machine carriers, autolaadkranen, een elektrische rupskraan én elektrische powerpacks t.b.v. vijzelen. Alle accu’s worden met stroom van de eigen windmolen energieneutraal geladen.


INTERESSE?

Heeft u vragen over de mogelijkheden van het huren van deze elektrische minikraan? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten, die helpen u graag verder!