Kraanverhuur

Bij KTF bent u aan het juiste adres voor het huren van een kraan. Voor zowel grote als kleine projecten bieden wij altijd een passende oplossing. Technologische ontwikkelingen volgen wij op de voet en ons kranenpark passen wij hier actueel op aan.
Ook zijn wij een meedenkende partner in de allereerste fase van uw project. Uiteraard worden onze kranen op uw werklocatie door onze eigen machinisten tot in de perfectie bediend. Compleet ontzorgen dus!

Modern machinepark
U kunt bij ons terecht voor al uw hijswerkzaamheden. Wij verrichten werkzaamheden in onder andere de scheepsbouw, woning- en utiliteitsbouw, on- en offshore, windenergie en bergingen. In ons moderne machinepark staan diverse telescoopkranen en mobiele torenkranen met een hijsvermogen van 50 tot en met 400 ton tot uw beschikking.

Werkgebied
Wij zijn niet alleen werkzaam in Friesland, ook Groningen, Drenthe, Flevoland en een deel van Noord Holland behoren tot ons werkterrein. Daarnaast is KTF met haar kranen en machinisten een bekende verschijning op Terschelling en Vlieland. Wij zijn permanent actief op de Waddeneilanden en kennen alle bijzonderheden die gepaard gaan met het werken in dit bijzondere gebied.

100% veilig
Al onze kranen en hijsmateriaal worden jaarlijks Aboma gekeurd en voldoen uiteraard aan alle wettelijke voorschriften. Wij gaan uitsluitend te werk met gegarandeerd veilig materieel.

Kraan huren?
Heeft u een kraan nodig? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Ook voor deskundig advies kunt u bij ons terecht…