20151202_130440

Speciaal transport

 

KTF Harlingen BV heeft een aantal speciale transportcombinaties waarmee wij exceptioneel transport uitvoeren. Wij hebben in de loop der jaren veel ervaring opgedaan met speciaal transport. Uw materieel is bij ons dan ook in vertrouwde handen.

Van hijskraan tot caravan
Veelal vervoerde objecten zijn: boten, scheepsdelen, mobiele hijskranen, grondverzetmachines, landbouwvoertuigen, apparatuur voor de on- en offshore,  staalconstructies voor de weg- en waterbouw, silo’s en caravans.

Alles in 1 keer geregeld
Wij regelen niet alleen het speciaal transport. Ook het aanvragen en verkrijgen van ontheffingen in binnen-  en buitenland en het verzorgen van begeleidende voertuigen kan allemaal bij ons geregeld worden. Ons werkgebied is heel Europa, Groot-Brittannië en Scandinavië.

Regulier transport
Naast het speciaal transport kunnen wij natuurlijk ook regulier transport voor u verzorgen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor dieplader en semi dieplader verhuur,dieplader transport en uitschuifbare opleggers.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden op het gebied van speciaal transport? Voor uitgebreid advies en een offerte op maat kunt u contact met ons opnemen.

 

20160120_102430

roller