20151106_174817

Kraanverhuur

KTF Harlingen BV is het juiste adres voor het huren van een kraan. Voor zowel grote als kleine projecten bieden wij altijd een passende oplossing. Technologische ontwikkelingen volgen we op de voet en ons kranenpark wordt dan ook regelmatig uitgebreid.

Modern machinepark
U kunt bij ons terecht voor kraanverhuur. In ons moderne machinepark staan diverse telescoopkranen, hijskranen en mobiele kranen met een hijsvermogen van 35 tot en met 200 ton. Wij verrichten hijswerkzaamheden in onder andere de scheepsbouw, woning-  en utiliteitsbouw, on-  en offshore en bergingen. Daarnaast verhuren en verkopen wij ook kraanonderdelen.

Werkgebied
Wij zijn niet alleen werkzaam in Friesland. Ook Groningen, Drenthe en een deel van Noord-Holland behoren tot ons werkterrein. Tevens bedienen wij Terschelling en Vlieland. Hier hebben wij 2 vaste kranen gestationeerd.

100% veilig
Al onze kranen zijn Aboma+Keboma gekeurd en voldoen uiteraard aan alle wettelijke voorschriften. Wij gaan uitsluitend te werk met gegarandeerd veilig materieel.

Kraan huren?
Wilt u een kraan huren? Of wilt u meer weten over het kopen van een kraan? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Ook voor deskundig advies kunt u bij ons terecht.